Son iş cinayeti doğmamış bebeyi babasız bıraktı

Tuzla’daki son iş cinayetinin kurbanlarından Muhammed Ali Yılmaz, Dilovası’ndan defnedildi. Bir yıllık evli olan aslen Ardahan Çıldırlı talihsiz işçinin eşi dört aylık hamileydi

Tuzla Tersanesi’nde Hong Hong bandıralı LR2 Koseidon adlı gemide yakıt boşaltımı sırasında meydana gelen patlamada hayatını kaybedenlerden işçi Muhammed Ali Yılmaz, Dilovası’nın Diliskelesi Mahallesi’nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Aslen Ardahan’ın Çıldır İlçesi’nden olan Gebze doğumlu talihsiz işçi bir yıl önce Çayırova’nın Yenimahalle Mahallesi’nden Tebrizay Yılmaz ile dünya evine girmişti ve eşi dört aylık hamileydi. Gülbeden – Tuncay Yılmaz çiftinin oğulları olan Muhammed Ali Yılmaz’ın Yağmur ve Anıl adlı iki kardeşi vardı.

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Muhammed Ali Yılmaz bugün (29 Ocak Salı) oturduğu mahalledeki Dilovası İlçesi’nin Diliskelesi Mahallesi’nde Merkez Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından defnedildi. Cenaze namazı Dilovası Belediyesi personellerinden Abdullah Aydın ve Cemil Arslan tarafından kıldırıldı. Cenaze namazına Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, AKP Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, AKP Dilovası Belediye Başkan Adayı Hamza Şayir, Diliskelesi Mahallesi Muhtarı Mehmet Özay da katıldı. Acılı baba Tuncay Yılmaz taziyeleri kabul ederken metanetli olmaya çalıştı. Aynı esnada Yılmaz’a oğlunun mesai arkadaşları da eşlik etti.

Yeni Haber; yaşananın son iş cinayeti olması dileğiyle merhum Muhammed Ali Yılmaz’a Allah’tan rahmet, kaderli ailesi ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri