Şoförler Odası'ndan Protokol Ziyaretleri

Gebze Şoförler Odası Başkanı Necati Kaya ve yönetim kurulu üyeleri, Darıca Kaymakamı Yüksel Kara ile Darıca Emniyet Müdürü Kemal Akıner’i makamlarında ziyaret etti.

Ziyarette bölgedeki şoför esnafının güncel sorunları, talepleri ve çözüm önerileri ele alındı. Başkan Necati Kaya, görüşmenin son derece verimli geçtiğini belirterek şu ifadeleri kullandı: “Şoför esnafımızın yaşadığı sıkıntıları, sahadan gelen talepleri ve çözüm önerilerimizi Sayın Kaymakamımıza ve Emniyet Müdürümüze ilettik. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak sorunların çözümü için ortak akılda buluşmaya gayret ettik.”

Ziyaretin, şoför esnafının çalışma koşullarının iyileştirilmesi ve bölgedeki ulaşım hizmetlerinin güçlendirilmesine katkı sağlayacağı ifade edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri