‘Satılan arsaların paraları bunlara harcanıyor’

Çayırova Belediyesi’ne ait aylık haber bültenlerinin yer aldığı Çayırova Gündemi adlı binlerce derginin boş arazilere bırakıldığı görüldü.

Çayırova Belediyesi binlerce TL para harcayarak belediyenin planları-projeleri, hizmetleri-yatırımları, yaptıkları çalışmalarını anlatan aylık bir bülten hazırlıyor. Aylık olarak hazırlanan ve binlerce TL para harcanarak yaptırılan bu bülten ücretsiz olarak dağıtılıyor. Belediyenin binlerce TL para harcayarak yaptırdığı bültenin vatandaşlara dağıtmak yerine boş arazilere bırakıldığı öğrenildi. Çayırova’da boş bir arazide belediyenin aylık bülteninden binlercesinin dağıtılmadan öylece bırakıldığını gören vatandaşlar olayın videosunu çekti. 

NASILSA KENDİ CEPLERİNDEN ÇIKMIYOR

Yaşanan olayın videosunu çekip sosyal medya hesabından paylaşan Çayırova Belediyesi Saadet Partili Meclis Üyesi Ali Uçar şunları yazdı, “Sayın başkan 4 yıldır yaptıklarını.? Çayırova halkına bir türlü anlatamayınca artık dağlara taşlara kuşlara karıncalara anlatmaya başlamış..! Yazık hakikaten yazık Çayırova’daki satılan arsa paraları nerelerde harcandığı da ortada...Nasılsa kendi ceplerinden çıkmıyor.! Çayırovalılar sağ olsun...Bu görüntüleri çekip bize yollayan duyarlı vatandaşlarımıza da ayrıca teşekkürler Çayırova halkı adına..!” dedi.

 

Haber: Hanifi Surun

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri