Şampiyon Körfez GB tur atacak

U-15 Ligi’nde normal sezonu da şampiyon olarak tamamlayan, Play-Off’a yükselen Körfez GB, Play-Off’ta da çok önemli bir başarıya imza attı.

U-15 Ligi’nde normal sezonu da şampiyon olarak tamamlayan, Play-Off’a yükselen Körfez GB, Play-Off’ta da çok önemli bir başarıya imza attı. Kırmızı-Beyazlı ekip, bitime iki hafta kalan şampiyonluğunu ilan etti. Körfez GB, yarın akşam Esentepe Stadı’nda Çamlıtepespor ile 19.00’da karşılaşacak. Körfez GB, bu maçta şampiyonluk turu atacak.

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NA GİDECEK

Küçük yaş gruplarında çok kısa zamanda önemli başarılara imza atan Körfez GB, U-15 Ligi Play-Off’ta grubunu şampiyon olarak bitirmeyi garantiledi. Yarın akşam Çamlıtepespor ile formalite maçına çıkacak olan Kırmızı-Beyazlı ekibin gençlerini Haluk kaya çalıştırıyor. İzmit GB’den sonra ilimizi Türkiye Şampiyonası’nda temsil edecek ikinci takım olan Körfez GB’de çok büyük sevinç var. Genç teknik adam Haluk Kaya da, bu başarıdan dolayı çok büyük mutluluk yaşıyor. Kaya, oyuncularıyla gurur duyduğunu söyledi. U-15 Ligi Play-Off A Grubu’na dahil maçta da Gölcük GB ile Kartepe Belediyespor karşılaşacak. Değirmendere Stadı’ndaki karşılaşma 19.15’te başlayacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SPOR Haberleri