Raptan bıkmayan SVMO “Bıktım” ile geri döndü

SVMO olarak da bilinen Erzurum asıllı Gebzeli söz yazarı ve rap sanatçısı Samet Yıldız uzun süre ara verdiği müziğe yine kendiyle özleşen rap ile döndü. Bıktım’ı ilk instagramdan yayınladı

SVMO olarak da bilinen Samet Yıldız, 20 Mayıs 1988’de Gebze’de

hayata gözlerini açtı. Aslen Erzurumlu olan söz yazarı ve rap sanatçısı ailesinin iş hayatı nedeniyle uzun süre Gaziosmanpaşa, Kayışdağı , Küçükcekmece gibi İstanbul ilçe ve semtlerinde yaşadı. İlkokul ve ortaokulu İstanbul’da okudu. Lise yıllarını ise doğduğu yer ve hala yaşamakta olduğu Gebze’de kimya teknikeri olarak başarılı bir şekilde bitirdi. Üniversite eğitimini Sakarya Üniversitesi Maliye bölümünde tamamladı.

 

İLK RAP KAYDINI 15’İNDE ALDI

 

Müzik ile iç içe büyüyen ve müziği kendisine bir hayat bağı olarak gören sanatçı 13 yaşında rap ile tanışıp 15 yaşında ilk rap kaydını aldı. Sanatçının bir adet 9 parçadan oluşan “Rönesans” adlı solo internet albümü, bir çok düet ve single çalışması bulunuyor. Eskiye ait çoğu şarkısını kendi isteği ile kaldırdığı biliniyor.

 

Aktif olarak hala müzik üretmekte olan SVMO aynı zamanda kendi kliplerine görüntü yönetmenliği, kurgu , montaj yapabilme gibi yeteneklere sahip.

 

UZUN SÜRE ARA VERMİŞTİ

 

Başarılı genç rapçi SVMO ( Samet Yıldız) uzun  süre ara verdiği müzik kariyerine “Bıktım” adlı eseri ile geri dönüyor. Eserin altyapısını Ali Burak Kabak hazırladı. Mix&Mastering işlerimde İsa Keskin imzası var. Klip koltuğunda ise ismini büyük işlerde duyduğumuz Zahit Kahveci oturuyor. Sevilen sanatçı içinde bulunduğumuz günlerde İnstagram hesabında “Bıktım”ı teaser 2 part şeklinde yayınladı. (Haber Merkezi)

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNDEM Haberleri