2. Lig ekiplerimizden Kocaeli Birlikspor, bu sezon transfer dönemini oldukça suskun geçirdi. Kırmızı – Beyazlı ekibin muhtemel rakipleri ise boş durmuyor ve transfer bombalarını art arda patlatıyor
Kocaeli Birlikspor bu sezon transfer de o kadar geç kaldı ki henüz herhangi bir teknik adamla bile anlaşamadı. Kırmızı – Beyazlı takımın muhtemel rakipleri ise transfer de boş durmuyor. Son zamanlar da iddialı kadroları ile dikkat çeken rakiplerini araştırdığımız da transfer de en hızlı takım Nazilli Belediyespor çıktı. Şuana kadar 4 isimle anlaşan Siyah – Beyazlı takım, 5 isim ile de görüşmelerini sürdürüyor.
BANDIRMA BORÇLARLA UĞRAŞACAK
Kocaeli Birlikspor’un diğer rakiplerine göz attığımız da geçtiğimiz sezon aynı grupta yer aldığı Bandırmaspor, bu sezon önceliği 5 milyon 200 bin TL olan borçları düzenlemek olacak. Ayrıca Kırmızı – Beyazlı takım yeni sezon için eski Kocaeli Birlikspor antrenör Kemal Kılıç ile anlaştı. Fethiyespor ise bu sezon oldukça iddialı bir kadro ile lige giriş yapmak istiyor. PTT 1. Ligi’nden bazı futbolcular ile görüşen takım teknik adam olarak da eski Körfez FK teknik direktörü Ahmet Yıldırım ile anlaştı.
ÜMRANİYESPOR KAPALI KUTU
Geçtiğimiz sezon bir üst lige çıkmayı kıl payı kaçıran sürpriz takım Ümraniyespor da transfer harekatı yeni yeni başladı. Sarıyer’den Eser Yayla ile anlaşan Ümraniyespor birçok futbolcu ile de görüşme halinde, teknik direktör olarak da Ahmet Taşyürek ile anlaştılar. Geçtiğimiz sezon gol kralı olan Özer Kutlu ile de yollarını ayırdılar. Kutlu’nun adı şu sıralar Kocaelispor ile de anılıyor. Sarıyerspor ise iç transfer de birçok futbolcu ile yollarını ayırırken, teknik adam Bahri Kaya’yı da yolladı.
AYDIN’IN HEDEFİNDE UĞUR VAR
Bu sezona iddialı bir giriş yapması beklenen 1923 Aydınspor da tamamen kapalı bir kutu, başkanlığa CHP Aydın Milletvekili Mehmet Fatih Atay seçilirken, Atay borçları düzenleyeceğini ama nokta atışı transferlerle şampiyonluğa oynayan bir takım yapacaklarını söyledi. Atay’ın teknik adam konusunda ilk hedefi geçen sezon adı Kocaeli Birlikspor ile anılan Muharrem Uğur var. Bu sezon Kocaeli Birlikspor gibi transferde suskun olan takımlar da var. Hatayspor ve Karagümrükspor da şuanda herhangi bir hareket yok. Pendikspor ise teknik adam olarak Şaban Yıldırım ile anlaştı ve başka transfere imza atmadı.