Ragbiciler fırtına gibi başladı

Türkiye Şampiyonası hazırlıklarını ara vermeden sürdüren Kandıra Akçakoca Anadolu Lisesi Spor Kulübü Ragbi Takımı fırtına gibi esmeye devam ediyor.

Kandıra Akçakoca Anadolu Lisesi Spor Kulübü Büyük Erkekler ve Büyük Kadınlar Ragbi Takımları, 19 Mart 2022 tarihinde Ankara Keçiören ( Bağlum ) ilçesinde yapılan 7’li Ragbi Büyük Erkekler Türkiye Şampiyonası ve 27 Mart 2022 tarihinde Ankara Kızılcahamam ilçesinde yapılan 7’li Ragbi Büyük Kadınlar Türkiye Şampiyonası ilk etap maçlarından sonra Mayıs ve Haziran aylarında yapılacak olan final etabında mücadele etme hakkı elde ettiler.

 

SCOUT EKİBİ TAKİP ETTİ

İlk etap müsabakalarını takip eden A Milli Takım scout ekipleri, Kandıra Akçakoca Anadolu Lisesi Spor Kulübü Erkek Ragbi Takımından 4 sporcuyu, Kadın Ragbi Takımından 3 sporcuyu Aksaray’da yapılacak olan 7’li Ragbi A Milli Takım Kampına davet ettiler. Ragbi A Milli Takımına davet alan sporcular ise Mihriban Dilmaç, Kerim Cömert, Nur Efşan Büyükbayrak, Eyüp Ensar Daş, Ervanur Bacacı, Ramazan Tomruk ve Cihan Horos oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SPOR Haberleri