Hafta sonunda yapılan organizasyonda 162 sporcu ter dökerken, dereceye giren takımlara ödülleri verildi. Final maçı öncesinde ise sürpriz çekilişler yapıldı
81 TAKIM KATILDI
Gölcük Belediyesi Yaz Spor Etkinlikleri kapsamında Yüzbaşılar Mahallesi sahilindeki spor tesislerinde başlayan Plaj Voleybolu Turnuvası hafta sonu hayli çekişmeli geçen maçlar sonunda tamamlandı. 81 Takım ve 162 sporcunun katılımıyla 6 kategoride gerçekleştirilen müsabakalar sonucunda dereceye giren takımlara ödülleri düzenlenen törenle takdim edildi.
DEĞİRMENCİ’DEN TEŞEKKÜR
Törende Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci bir konuşma yaparak katılan bütün takımlara, turnuvanın müziklerini yapan Radyo Pramit’e ve desteklerinden dolayı Baraka Kafe’ye teşekkür etti. Program sunuculuğu ve müzikleri Radyo Pramit sunucu ve program yapımcısı Bebeto tarafından yapıldı.
SÜRPRİZ ÇEKİLİŞ
Final maçı öncesi sürpriz çekiliş yapıldı. Sürpriz çekilişe müsabaka hakemleri, sporcular, vatandaş olmak üzere toplamda 150 kişi katıldı. Çekilişin sonunda 10 kişiye hediyeleri verildi. Çekilişin ardından toplu fotoğraf çekimi ile organizasyon sona erdi.
DERECEYE GİRENLER
Minik Kızlar
1.Zeynem/Ecemsu/İdil
2.Zeynep/ Duygu/ Benisu
3.Ecren/ Seziaaaaaaaan/ Ceren olurken madalya ve ödüllerini Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci verdi
Küçük Kızlar
1.Özgür Kızlar
2.Scorpions
3.Ayça/ Ece olurken madalya ve ödüllerini İhsaniyespor Kulüp Başkanı Serkan Başoğlu takdim etti
Yıldız Kızlar
1.Melisa/ Ayça
2.Şükran/Özge
3.Sude/Sude olurken madalya ve ödüllerini Değirmendere spor Kulüp Başkanı Severcan Kara takdim etti
Büyük Kadınlar
1.Damla- Belemir
2.Nisa- Dilara
3.İrem-Ervanur olurken madalya ve ödüllerini Gölcük Belediyesi Eğitim ve Kültür Müdürü İbrahim Özkalaycıoğlu takdim etti
Karma Grup
1.Adem-Belemir
2.Barbaros-Ervanur
3.Talha- Yağmur olurken madalya ve ödüllerini Yüzbaşılar Mahalle Muhtarı Haydar Akgüngör takdim etti
Erkekler
1.Barbaros-Eyüp
2.Süleyman–Samet
3.Cem-