GEBZE - TMMOB Makina Mühendisleri Odası Gebze İlçe Temsilciliği, Türkiye’nin içinden geçtiği ekonomik süreci ve çözüm önerilerini ele almak amacıyla bir etkinlik düzenliyor. 2 Nisan Perşembe günü saat 19.30’da gerçekleşecek olan panelde, ekonomideki son gelişmeler ve krizin toplumsal etkileri mercek altına alınacak.
KONUŞMACILAR OZAN GÜNDOĞDU VE YAŞAR AYDIN
MMO Gebze İlçe Temsilciliği binasında yapılacak olan etkinliğe, ekonomi ve siyaset analizleriyle tanınan gazeteciler Ozan Gündoğdu ve Yaşar Aydın konuşmacı olarak katılacak. Panelde, "Krizin yükü kimin omuzlarında?", "Ekonomik dar boğazdan çıkış yolları nelerdir?" ve "Mühendislerin bu süreçteki konumu" gibi başlıklar tartışılacak.
ÜYELERE DAYANIŞMA ÇAĞRISI
MMO Gebze İlçe Temsilciliği tarafından yapılan açıklamada, tüm üyeler dayanışmaya davet edilerek şu ifadelere yer verildi: "Ekonomik krizi ve çözüm yollarını birlikte konuşuyoruz. Tüm üyelerimizi bu önemli tartışmaya katkı sunmaya ve dayanışmayı büyütmeye çağırıyoruz."
Etkinlik Takvimi:
Konu: Ekonomi ve Krizden Çıkış Yolları
Tarih: 2 Nisan Perşembe
Saat: 19.30
Yer: MMO Gebze İlçe Temsilciliği