Kuşkan, “Civelek AKP için şansızlık”

 CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan, Kent Bayramlaşmasına neden katılmadıklarını da açıklayan Kuşkan, AKP İl Başkanı Mahmut Civelek’e sert yanıt...

 

CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan, Kent Bayramlaşmasına neden katılmadıklarını da açıklayan Kuşkan, AKP İl Başkanı Mahmut Civelek’e sert yanıt verdi. Civelek’i muhatap almadığını söyleyen Kuşkan, “İktidar partisi için büyük şansızlık” dedi. 

CİDDİ KARALAMA VAR
Kentteki eksiklerin AKP Yerel iktidarında sorunların diz boyu olduğunu belirten Kuşkan, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun Sapanca-Yuvacık hattı ile ilgili açıklamasına tepki gösterdi. Kuşkan, “Kendi yaptıkları bir isale hattından övgü ile bahsederken, barajı yapanları ise ciddi olmayan bir şekilde karalıyorlar” dedi. Kalburcu köyündeki vatandaşlara şov yaptığını söylen AKP İl Başkanı Mahmut Civelek’e cevap veren Kuşkan, “Şov olmayan şeyleri olmuş gibi göstermektir” dedi.

CİDDİYE ALMIYORUM
Seçim yöntemi ile ilgili gelecek hafta milletvekilleri ile birlikte kendilerini Ankara’ya davet edileceğini söyleyen Kuşkan, Genel Merkez’de 5 kişilik ekip ile birlikte milletvekilleriyle birlikte ilçe ilçe Kocaeli’yi masaya yatıracaklarını kaydetti. CHP’nin kent bayramlaşmasına katılmaması nedeni ile AKP il Başkanı Mahmut Civelek’in eleştirilerine yanıt vermeyeceğini söyleyen Kuşkan, “Söylediklerini ciddiye almıyorum. AKP içinde il başkanı olması büyük şansızlık” dedi. 

ADAY ANGAJMANIMIZ YOK
CHP’nin içinde her hangi bir vesayetin olmadığını söyleyen Kuşkan, “Her isteyen, arzu eden arkadaşımız belediye başkanlığı ve belediye meclis üyeliklerine aday adayı olabilirler. Bizde bir ablalık, ağabeylik müessesi yoktur. Bir tebaa anlayışı yoktur. Tüm sivil toplum kuruluşları ve dernekler arzu ederse bize projelerini getirebilirler. Biz il başkanlığı olarak tüm aday adaylarına eşit mesafedeyiz. İl başkanlığının her hangi bir aday konusunda bir angajmanı yoktur” dedi.  Bir kentli olarak AKP’nin Büyükşehir ve bir çok ilçede son demlerini yaşadığını söyleyen Kuşkan, “Kartepe, İzmit, Körfez, Karamürsel, Derince, Dilovası, Darıca  gibi ilçeler buna örnektir” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SİYASET Haberleri