Küçük Erkekler’de Şampiyon belli oldu 3-1

Okullar Arası Küçük Erkekler Futbol İl Birinciliği final maçında Yahyakaptan Edebali Ortaokulu ile Derince Alpaslan Ortaokulu karşı karşıya geldi.

Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’ndaki müthiş maçı Derince Alparslan, Emre’nin 2 ve Enis’in golleri ile 3-1 kazandı Kocaeli şampiyonu oldu.
KUPAYI KALDIRDILAR
9 Şubat Pazartesi günü başlayan Okullar Arası Küçük Erkekler Futbol İl Birinciliği mücadelesine 75 okul iştirak etti. Yaklaşık 1 ay süren etkinliğin final maçı Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’ndaydı. Yahya Kaptan Edebali Ortaokulu ile Derince Alpaslan Ortaokulu arasındaki final maçını Emre (2) ve Enis’in golleri ile 3-1 kazanan Derince Alpaslan Ortaokulu kupayı kaldıran okul oldu.
İLK İKİ GRUPLARA GİDİYOR
Final mücadelesi öncesinde üçüncülük maçı oynandı. 28 Haziran Ortaokulu, 29 Ekim Ortaokulu’nu Ayaz, Halit ve Utku’nun golleri ile 3-0 mağlup ederek üçüncülü oldu. Final maçının ardından ilk dört sırayı elde eden okullar kupa ve madalyalarını düzenlenen törenle aldı. Okullar Arası Küçük Erkekler Futbolda şampiyon olan Derince Alparslan ve ikinci olan Yahya Kaptan Edebali okulları ilimizi Türkiye şampiyonasında temsil edecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SPOR Haberleri