26-30 Ağustos günlerinde İspanya’da yapılacak olan ICC Kadınlar T20 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri için 28 Haziran – 04 Temmuz tarihleri arasında Çanakkale’de yapılacak olan Kadın Milli Takım aday kadrosuna Gebze Kriket Takımı’ndan Bengünur Kırbaş, Havva Karaduman, Şermin Gökçe, Buse Karslıoğlu ve Gülşah Yağcıoğlu davet edildi. Sporcularımızın antrenörlüğünü Abdullah Melih Karaduman yapıyor.
Sporcular ve antrenörleri Gebze İlçe Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu ve sporcu velisi Muharrem Kırbaş ile birlikte Gebze Kaymakamı Mustafa Güler’i ziyaret etti. Güler heyetin ziyaretinden çok memnun kalırken sporculara seçmelerde başarılar diledi. Milli takıma seçilerek ülkelerini en iyi şekilde temsil edeceklerine inandıklarını kaydetti.
Kriket milli takımı seçmelerine davet edilen sporculara Gebze kamuoyundan da destek geldi. Netba işyerinin sahibi Zeki Kemiksiz grubu mağazasına davet ederek sporculara ve antrenörlerine Nike marka yağmurluk hediye etti.
AGİN'DEN FORMA VE ULAŞIM DESTEĞİ
Ekibin forma sponsoru Özgürce Medikal Eğitim ve Danışmanlık firmasının sahibi Özgür Agin sporcuları makamında ağırlayıp başarılar diledi. Agin ayrıca sporcuların Çanakkale'ye gidiş geliş masraflarını üstlendi.
Kampa katılacak sporcuların Covid-19/Pcr testleri Yüzyıl Grup (Temas Grup) tarafından ücretsiz yapıldı. Kriketçiler kendilerine verilen destek ve karşılamalardan çok memnun kalarak Çanakkale’nin yolunu tuttu.