Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze Küçük Sanayi Sitesi esnafıyla bir araya geldi. AKP Gebze İlçe Başkan Yardımcısı Hüseyin Kurt ile birlikte küçük sanayi esnafını tek tek ziyaret eden Başkan Köşker’e esnaf sıcak ilgi gösterirken belediye meclis üyesi aday adayları da yalnız bırakmadı.
SANAYİ SİTESİ’NE ÇOK BÜYÜK YATIRIMLAR YAPTIK
Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze Küçük Sanayi Sitesi’nde esnafı tek tek dükkânlarında ziyaret etti. Esnafın dilek ve sorunlarını ayrı ayrı dinleyen Başkan Köşker, “Küçük Sanayi Sitesi’nde beş yıl boyunca başta altyapı, yol, kaldırım ve çevre düzenleme çalışmaları olmak üzere sitenin çehresini değiştiren çalışmalar yaptık. Küçük Sanayi Sitesi yurt içi ve yurt dışı iş bağlantıları olan ve bizim çok önem verdiğimiz bir bölge. Burada gerçekleştirdiğimiz alt ve üstyapı yatırımlarıyla görüntü kirliliği başta olmak üzere pek çok sorunu bitirdik. Sitedeki düzensizlik ve karmaşayı sona erdirdik” dedi.
ATIK SORUNU İZAYDAŞ’LA ÇÖZÜLECEK
Ziyaretler süresince sanayi esnafının sıcak ilgisiyle karşılaşan Başkan Köşker, Gebze Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı İlhami Ateş’ten de sitenin geri dönüşüm kapsamındaki atık sorunu hakkında bilgi aldı. İlhami Ateş, sanayi atıklarıyla ilgili olarak İZAYDAŞ’la 9 Mart’ta gerçekleştirecekleri genel kurul sonrası protokol yapacaklarını söyledi. Ziyaretler boyunca kendisine gösterilen yakın ilgiden dolayı İlhami Ateş ve site esnafına teşekkür eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, sanayi atıklarının toplanmasıyla ilgili sorunun çözümü için site yönetimine elinden gelen desteği vereceğini söyledi.