Komşu Sancaktepe’ye takıldı

Devre arası hazırlık kampı için çalışmalarını Antalya Manavgat’ta sürdüren Gölcükspor ikinci hazırlık maçında Sancaktepe Belediyespor’a 3-0 mağlup oldu.

Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu ve ekibi tarafından verilen rapor doğrultusunda ihtiyaç duyulan bölgelere yönetim tarafından yapılan takviyelerin ardından Antalya kampını sürdüren Gölcükspor ikinci hazırlık maçında Sancaktepe Belediyespor karşısında 3-0 mağlup oldu. Kırmızı siyahlı ekip üçüncü hazırlık maçında bugün 3. Lig ekiplerinden Kemerspor ile saat 14.30’da kamp yaptığı Star Light Resort Otel’in sahasında karşı karşıya gelecek.

İŞLER YOLUNDA

Gölcükspor kampında takım ile yakından ilgilenen sportif direktör Ömer Faruk Uzuner çalışmaların iyi geçtiğini belirterek “Son derece başarılı bir kamp dönemi geçiriyoruz. Kampta çalışma verimliliği en üst düzeyde. İkinci yarıda herkes sahada bambaşka bir Gölcükspor seyredilecek ve keyif veren mücadeleci oyun anlayışı ile taraflı tarafsız herkesten tam not alacak bir takım olma yolunda gayret ediyoruz. Yönetiminden taraftarına, teknik ekibinden futbolcusuna kulüp çalışanlarına herkesi tek yürek olmuş bir çalışma yürütülüyor” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SPOR Haberleri