Kocaelispor Yönetim Kurulu, Çınarlıspor Yönetim Kurulu’na hafta sonunda oynanacak olan kent derbisinin İsmetpaşa’da oynanmasını talep etti, Çınarlı Yönetimi de bu talebi olumlu karşıladı
Bölgesel Amatör Lig 11. Grup temsilcilerimiz Kocaelispor ve Çınarlıspor hafta sonunda kent dersinde karşı karşıya gelecek. Fikstür gereği ev sahibi takım pozisyonundaki Çınarlıspor bu maç için söz sahibi. Kocaelispor Yönetim Kurulu kent derbisinin İsmetpaşa Stadı’nda oynanabilmesi için harekete geçti. Çınarlıspor Yönetim Kurulu’ndan ricada bulunuldu. Çınarlıspor Yönetim Kurulu da bu öneriyi memnuniyetle karşıladı.
ÖZEL UYGULAMA YOK
Kocaelispor ile Çınarlıspor arasındaki müsabakanın İsmetpaşa Stadı’nda oynanması için Çınarlıspor Yönetim Kurulu önceki gün TFF’ye resmi başvuruda bulundu. Dün akşam saatlerine kadar yapılan başvuruya yanıt gelmedi. Çınarlıspor Kulübü Başkanı Abdullah Yıldırım, resmi başvuruda bulunduklarını ancak henüz resmi bir cevap almadıklarını ifade etti. Yıldırım, bilet fiyatları için de özel bir uygulama yapılmayacağını dile getirdi.
YUNUS SAKATLANDI
Kocaelispor maçının hazırlıklarını sürdüren Çınarlıspor’da santrafor sıkıntısı ortaya çıktı. Sezon başından beri tek santrafor ile yoluna devam eden yeşil beyazlılarda Yunus Söylemez’in sakatlanması keyifleri kaçırdı. Yunus Söylemez’in sakatlığının ciddi olduğu ve Kocaelispor ile oynanacak olan kent derbisinde forma giyemeyeceği öğrenildi. Çınarlıspor antrenörü Çetin Kara, santrafor sorununu çözmek için alternatifler arıyor.