Kocaelili Sanatçı Demet Akalın Bodrum Fiyatlarını Bombaladı

Kocaelili Sanatçı Demet Akalın Bodrum Fiyatlarını Bombaladı
Yaz sezonunun başlamasıyla birlikte gözler yeniden Bodrum’a çevrildi. Ancak bu kez sahiller ya da konserler değil, son yılların değişmez gündemi fiyatlar konuşuluyor. Tartışmaların fitilini ise Kocaelili ünlü sanatçı Demet Akalın ateşledi. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Bodrum’daki kahvaltı fiyatlarına tepki gösteren Akalın, “İki kişilik kahvaltıya 1850 lira ödedik, ne lüksü? Bahçeydi sadece,” diyerek hem takipçilerini hem de tatilcilere gözdağı veren işletmeleri şaşırttı.


Bodrum'da sezonun beklenenden durgun geçmesi, turizm esnafını kara kara düşündürürken “Umarız işler açılır” açıklamaları arka arkaya gelmeye başlamıştı. Ancak Akalın’ın paylaşımı, bu beklentilerin tam tersi bir etki yarattı. Ünlü sanatçının “Hızır değil, hesap makinesi lazım artık” mesajı hem mizahi hem de sert bulundu.

“Lüks Mekân Sandık, Bahçeymiş”

Demet Akalın, kahvaltı ettiği mekânın ne denize sıfır ne de özel hizmet sunan bir yer olduğunu, aksine sıradan bir bahçe ortamı sunduğunu vurgulayarak, “Bodrum’da fiyatlar uçmuş, hizmetle alakası yok. Artık tatil değil, kredi çekip kahvaltı yapıyoruz” ifadelerini kullandı. Akalın’ın bu açıklaması kısa sürede gündem olurken, sosyal medyada kullanıcılar kendi deneyimlerini paylaşmaya başladı. Kimileri 1500 TL’lik omlet, kimileri 300 TL’lik çay hesabıyla karşılaştığını yazdı. Bodrum esnafının fiyat politikası, bir kez daha tartışmaya açıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

MAGAZİN Haberleri