Kocaeli'de Uyuşturucuya Geçit Yok! 7 Günde 141 Operasyon

Kocaeli’de emniyet ve jandarma ekiplerinin uyuşturucu ile mücadelesi tüm hızıyla sürüyor.23 Şubat 2026 ile 01 Mart 2026 tarihleri arasında il genelinde düzenlenen 141 ayrı operasyon ve uygulamada toplam 154 şüpheli gözaltına alındı. Bu şüphelilerden 12’si tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Kocaeli Valiliği'nin yaptığı yazılı açıklamaya göre; uyuşturucu ile mücadelede, bir haftalık yoğun çalışmalar sonucunda gözaltına alınan şüphelilerden 12'si tutuklanırken, 142 şüpheli ise hakkında adli işlem yapılarak serbest kaldı.

ELE GEÇİRİLENLER

Öte yandan, Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda son bir haftada 590 gram Bonzai, 248 gram Esrar, 390 gram Metametamin, 22 gram sentetik kannabinoid hammaddesi, 68 gram Amfetamin, 1 gram Eroin, 136 gram Kokain, 19 sentetik ecza , 3 hassas terazi ve suçtan elde edildiği değerlendirilen 238 bin 760 TL para ele geçirildi.Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerinin aynı tarihlerde yaptığı çalışmalarda ise 40 gram Bonzai, 490 gram Esrar, 4 kilo 138 gram Skunk, 4 gram Metamfetamin ve 234 kök kenevir bitkisi ele geçirildiği belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

ASAYİŞ Haberleri