Kocaeli’de 15 Temmuz Anma Programı

Hain darbe girişiminin 4. yıl dönümünde hayatını kaybeden şehitlerimiz yurdun dört bir yanında düzenlenen programlarla saygıyla anıldı.

Kocaeli Milli İrade Meydanı’nda düzenlenen anma programında ise 251 şehidimiz için okunan 350 bin Yasin-i Şerif’in duası yapılarak şehitlerimizin ruhlarına hediye edildi. Genci yaşlısı alanı sosyal mesafeye uygun olarak doldururken Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrolarının “Kurtuluş Senfonileri 15 Temmuz” özel gösterimi geceye anlam kattı.

Kocaeli Valiliği, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve ÖNDER tarafından düzenlenen etkinlik “Dua ile Nöbet Vakti” adıyla gerçekleştirildi. Geniş güvenlik önlemleri alınan etkinlikte sosyal mesafeye dikkat edilirken katılımcılara giriş noktalarında maske verildi. Girişlerde ateş ölçümünün de yapıldığı programda vatandaşlar için sosyal mesafe kurallarına uygun oturma düzeni oluşturuldu. Dezenfektan stantları kurulan etkinlikte çocuklara 15 Temmuz Boyama Kitabı ve Türk Bayrakları verildi. 15 Temmuz Şehitleri için düzenlenen Sancak Koşusu tamamlanırken sancak Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’a teslim edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri