Kocaeli tehlikeyi atlatmış değil!

İzmit, Başiskele, Kandıra ve Körfez ilçelerinin muhtarlarıyla bir araya gelen Vali Seddar Yavuz, Kocaeli’nin koronavirüs tehlikesini hala atlatmadığını vurguladı.

Vaka sayılarının da kendilerini mutlu edecek düzeyde olmadığına dikkat çeken Yavuz, muhtarlardan destek istedi.

Haziran ayındaki kararname ile ilimize atanan Vali Seddar  Yavuz, ‘hayırlı olsun’ ziyaretine gelen Türkiye Muhtarlar Derneği Şube Başkanı İbrahim Efe ve Kocaeli  Şube Başkanı Mustafa Satılmış başta olmak üzere İzmit,Başiskele , Kandıra ve ilçelerinin muhtarlarıyla toplantı yaptı. İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Osman Aslan ile il müdürleri de toplantıda hazır bulundu. Vali Yavuz, Akçakoca Toplantı Salonu’nda ağırladığı muhtarlarla tek tek tanıştı, sorun ve taleplerini dinledi.

VAKA SAYILARI BİZİ MUTLU EDECEK DÜZEYDE DEĞİL

Muhtarları dinleyen ve yakın bir işbirliği içerisinde çalışmalarına devam edeceğini belirten Vali Yavuz: “Muhtarlarımızı çok özel bir yere koyuyoruz. Kamu kurum ve kuruluşlarımız her talebinizi dikkate alacak. Çünkü bu talepler sizlerin talepleri değil kamu talebidir. İlçelere geldiğimizde muhtarlar toplantısı yapacağız, sizleri dinleyeceğiz ve STK toplantıları yapacağız. Pandemi dönemi nedeniyle kısıtlamalar var. Pandemi konusuna devam etmemiz gerekiyor. Kocaeli olarak hala tehlikeyi atlatmış değiliz. Halen vaka sayılarımız bizi mutlu edecek düzeyde değil. Dolayısıyla bunu da dikkate almamız gerekiyor. Biliyorsunuz ki bu döneme kontrollü sosyal yaşam diyoruz!”dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNDEM Haberleri