KO-MEK’ten gençlere kurs

Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitim Kursları (KO-MEK), 9-16 yaş arası gençler için düzenlediği “Ev Becerileri Atölyesi” kurslarına start verdi. Yaz tatilini verimli geçirmek isteyen gençler, bu eşsiz fırsatla hem öğreniyor hem de keyifli vakit geçiriyor.


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitim Kursları (KO-MEK), gençlerin yaz tatili dönemini en verimli şekilde geçirmeleri için onlara kapılarını açıyor. Bu kapsamda 9-16 yaş arası gençler için düzenlenen “Ev Becerileri Atölyesi” kurslarına start verildi. Ev Becerileri Atölyesi’nde mutfak becerilerinden takı yapımına, dikişten geri dönüşüme kadar pek çok alanda ücretsiz eğitimler veriliyor. Gençler, günlük hayatta işlerine yarayacak beceriler edinirken kendilerini farklı alanlarda da geliştiriyor.
Atölyeler arasında önemli bir yere sahip olan Kur’an-ı Kerim sınıfında ise çocuklar, dini eğitim alarak hem manevi dünyalarını zenginleştiriyor hem de okuma ve anlamada derinleşiyor. KO-MEK, bu özel kursla gençlerin kültürel ve ahlaki gelişimine de katkı sağlıyor.
KO-MEK, sadece mesleki ve sanat eğitimleriyle değil, manevi ve kültürel alanlardaki atölyeleriyle de gençlerin çok yönlü gelişimini destekliyor. Toplumun her kesimine yönelik bu kapsamlı eğitimlerle, Kocaeli gençliği geleceğe daha donanımlı hazırlanıyor.
KO-MEK’in sunduğu eğitimlerle gençler, günlük yaşamda karşılaşacakları zorluklara karşı da daha hazırlıklı hale geliyor. “Pratik ev becerileriyle hayatta bir adım öne geçin” sloganıyla KO-MEK, gençlerin yanında olmaya devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri