Kırklareli’nde İzmit rüzgarı esti

İlimizi U-18 Kızlar 1. Bölge Şampiyonası’nda temsil eden İzmit Belediyespor, Kırklareli’nde yapılan mücadeleler sonucunda şampiyonluğa ulaştı.

UŞAK’A GİDEBİLİRLER

Bu sezon farklı yaş kategorilerinde başarıdan başarıya koşan İzmit Belediyespor Basketbol ekibi müzesine yeni bir kupa daha ekledi. U-16 takımının yaşadığı şampiyonluğun ardından gözünü yeni kupalara diken kulüp U-18 ekibiyle de şampiyonluk sevinci yaşadı. Kırklareli’nde yapılan 1. Bölge Şampiyonası’nda son olarak Yalova Zirve Gençlikspor ile karşılaşan ekibimiz 102-57 galip geldi. Grubunda 3’te 3 yaparak şampiyonluğa ulaştı. Grubu 1. sırada bitiren genç periler 31 Mart Cumartesi günü Uşak’ta yapılacak olan U-18 Kızlar Anadolu bölge finaline katılma hakkı elde etti.

A TAKIM MOTİVE ETTİ

Takımla birlikte Kırklareli’ndeki şampiyonaya giden İzmit Belediyespor Basketbol Alt Yapı Sorumlusu Mustafa Kemal Met, İzmit Belediyespor’un Süper Lig’de ve Türkiye Kupası’nda ki başarısının alt yapıdaki oyuncuları motive ettiğini belirterek, Kırklareli’nde ki şampiyonluğun A takımdaki perilerin başarısının etkisinin büyük olduğu vurgusunda bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SPOR Haberleri