Kaymakamlıkta toplantı yapıldı

Kaymakam Mustafa Güler Başkanlığı'nda Engelli ve Yaşlı Aylıkları ile Sosyal Destek Ödemelerinin hak sahiplerine evlerinde ödeme yapılması konularının değerlendirildiği koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.

Kaymakam Mustafa Güler Başkanlığı'nda Kaymakamlık Makamında Engelli ve Yaşlı Aylıkları ile Sosyal Destek Ödemelerinin hak sahiplerine evlerinde ödeme yapılması konularının değerlendirildiği koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Selamet Güner, İlçe Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili, Jandarma Komutanı Bnb. Barış Eke, İlçe Müftüsü Selçuk Kılıçbay, İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu, Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Gençlik Merkezi Müdürü Köksal Turan, SYDV Müdür Vekili Abdurrahman Tokmak, PTT Müdürü Muzaffer Kotan, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü İsmail Kara, Milli Eğitim Şube Müdürü Mahmut Aşıkoğlu, İSDEM Sorumlusu Dr. Fatih Demirci katıldı. 

Tam kapanma dönemi süresince engelli ve yaşlı aylıkları ile sosyal destek ödemeleri salgınla mücadele koşullarına uygun şekilde hak sahiplerine evlerinde ödemeleri gerçekleştirilecek. Bu kapsamında belirtilen ödemeler vefa sosyal destek grupları, emniyet ve jandarma personeli ve kamu kurum ve kuruluşlarından oluşturulan ekipler tarafından hak sahiplerine ödemeler vatandaşlarımızın ikametlerinde yapılacak. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNDEM Haberleri