Kaymakam Dönmez'e Hayırlı Olsun Ziyareti

Darıca'ya atanan yeni Kaymakam Yaşar Dönmez, görevine başladıktan kısa bir süre sonra önemli bir ziyarete ev sahipliği yaptı.

Ziyarette Kocaeli AK Parti Milletvekilleri Mehmet Akif Yılmaz ve Cemil Yaman, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar yer aldı.
Makamda gerçekleşen ziyarette, heyet üyeleri Kaymakam Dönmez'e yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu. Ziyaret sırasında ilçenin genel durumu ve yürütülen çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunulduğu belirtildi.
Kaymakamlık tarafından yapılan açıklamada, ziyaretin sıcak bir atmosferde geçtiği ve heyetin Kaymakam Dönmez'e başarılar dilediği ifade edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri