Takımdan giden futbolcular, sentetik saha, genç futbolcuların ilk kez forma giymesi ve rakibin gücü düşünüldüğü zaman Sultanbeyli deplasmanından alınan 1 puan kayıp değil kazanç olarak görülüyor
ENDİŞEYE GEREK YOK
Kocaelispor’un sezonun ilk maçında Sultanbeyli deplasmanında aldığı 1-1’lik skor kimi çevreler tarafından kayıp iki puan olarak değerlendirdi. Oysa giden futbolcular, sentetik saha, genç futbolcuların ilk kez forma giymesi ve rakibin gücü düşünüldüğü zaman alınan bir puan kayıp değil kazanç olarak görülüyor. Geçen sezonki kadrodan sekiz futbolcunun ayrılması ve hazırlık maçlarında alınan kötü skorlar taraftarları endişeye sevk etmişti.
MÜCADELE UMUT VERDİ
Başkan Bahri Yavuz ile teknik adam Ümit Metin Yıldız, yaptıkları açıklamalarda hem oynanan futbol hem de alınan bir puanın kıymetli olduğu dile getirdi. Yeşil siyahlı futbolcular hücum hattında başarılı olsa ligin ilk maçında hanesine 3 puan ekleyecekti. Takımın ortaya koyduğu arzulu futbol ve genç futbolcuların mücadelesi takdirle karşılandı.