Kariyer günleri etkinlikleri kapsamında 17 Aralık 2019 tarihinde Gebze Kültür Merkezi Kardelen Konferans Salonunda gerçekleşen konferansa konuşmacı olarak katılan Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu, Lise son sınıfı öğrencilerine Tıp ve Hekimlik mesleğini anlatarak , sağlık alanı ile ilgili çeşitli tavsiyelerde bulundu.
Kadıoğlu, üniversitede tercihin çok önemli olduğunu, eğitim görülecek üniversite ve bölümleri seçerken bilinçli tercihte bulunmalarının önemine dikkat çekerek her şeyin temelinde sevginin yattığını belirterek, üniversite sınavına girecek gençlerimizin mutlaka sevdiği mesleğe yönelik tercih yapmaları gerektiğini söyledi. Esra Korkmaz
Kariyer günlerine katıldı
Kariyer günleri etkinlikleri kapsamında 17 Aralık 2019 tarihinde Gebze Kültür Merkezi Kardelen Konferans Salonunda konferans gerçekleşti.
İlk yorum yazan siz olun