KARABACAK TOPU MURAT AYDIN’A ATTI

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak sessizliğini bozdu.

 

AK Parti Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın basın toplantısına katılan mevcut başkan Şükrü Karabacak Darıca Gençlerbirliği ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Karabacak, kimseden 1 lira bile almadık. Darıca Gençlerbirliği’ni 5 milyon borç karşılığında devrettik. Kulübün devir noktasında KASKF Başkanı Murat Aydın’la muhatap olduk. Bu işi çeviririz dedi. Ona inanarak verdik’ diye konuştu.

5 MİLYON BORÇ KARŞILIĞINDA KULÜBÜ DEVRETTİK

Mevcut Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca Gençlerbirliği’nin Azeri işadamı Rauf İsmailyov’a devredilmesine ilişkin sözlerini şöyle sürdürdü;  kulübün satışıyla ilgili Azerilerden 1 lira bile alınmadığını ve kulübün borçlarıyla devredildiğini söyledi. Başkan Karabacak şöyle konuştu,” Darıca Gençlerbirliği 2.Lig’e çıkarken belli borçlanmaları oldu. Biz 5 trilyon borç karşılığında kulübü devrettik. Bunun karşılığında 1 lira hiç kimsenin cebini girmemiştir. Girdi diyen varsa zehir zıkkım olsun. Kulübü devir alanlar 5 trilyon borç karşılığında kulübü yönetmeye çalışıyor.  Tüm sorumluluk onlarda. Borçları ister ödesinler, ister ödemesinler” dedi.

 

GÖNDERMELERDE BULUNDU

Başkan Karabacak konuşmasının devamında, kulübün devri noktasında Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (KASKF) Başkanı Murat Aydın ile muhatap olduklarını söyledi. Karabacak, Aydın ile açıklamasında şunları dedi; “Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın, bir işadamıyla (Rauf İsmailyov) kulübe talip oldu ve bana bu işi çevireceklerini söyledi. Söylenildiği kadar bu adamların çok paraları varsa niye transfer yasağını açmadılar. Paraları olsaydı transfer yaptıkları oyuncularla Tokat’a giderlerdi ve o mağlubiyet alınmazdı” dedi. Darıca’nın eski haliyle devam etmesinin mümkün olmayacağı için böyle bir yola başvurduklarını ifade eden Başkan Karabacak,” Kulübün anahtarını ya Vali Bey’e ya da Kaymakam Bey’e teslim edecektik. Ancak yine de çözüm noktası bulunamazdı. Murat Aydın bize böyle bir teklif gelince kabul ettik” şeklinde konuştu.

HERKES GÖNÜL RİZASIYLA SAHİP ÇIKMIŞTIR

Kulübe 14 yıl boyunca hizmet ettiğini belirten Başkan Karabacak, “Kulübün hiçbir şaibesi yok. Hiç kimse Darıca Gençlerbirliği’ne para vermekten usandık diyemez. Herkes gönül rızasıyla bu kulübe sahip çıkmıştır” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SPOR Haberleri