Kağıtspor şokta

Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren Kağıtspor, Atatürk Spor Salonu’nda konuk ettiği Başkent Yenişehir’a 78-77 mağlup olarak büyük şok yaşadı.

KONUK EKİP ETKİLİYDİ
Lig’de geçtiğimiz haftayı fikstür gereği maç yapmadan geçiren ve 15 günlük bir aradan sonra Atatürk Spor Salonu’nda grubun orta sıralarında yer alan Başkent Yenişehirspor’u konuk etti. Maçın başından sonuna kadar iyi bir mücadele ortaya koyamayan Kağıtspor 17 maçta üç kez mağlubiyet almıştı. Atatürk Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya tutuk bir mücadele ile başlayan mavi beyazlı temsilcimiz ilk periyotta sayı üretmekte zorlandı. İlk bölümü konuk ekip 27-16 önde kapattı. İkinci periyotta toparlanan Kağıtspor, iyi bir mücadele ortaya koymasına rağmen ikinci çeyreği de 46-39 konuk ekip önde tamamladı.
ŞOK MAĞLUBİYET
Atatürk Spor Salonu’nda oynanan mücadelenin üçüncü çeyreğinde biraz olsun toparlanan mavi beyazlı temsilcimiz hızlı hücumlarda ve pota altındaki bireysel hatalar ile beklenen etkili bir mücadelesini ortaya koyamadı. Maçın üçüncü çeyreğini temsilcimiz 61-56 geride kapattı. Maçın son periyotunda toparlanan Kağıtspor rakibi karşısında başa baş bir mücadele vermesine rağmen uzun aradan sonra ilk kez sürpriz bir sonuçla orta sıralardaki rakibi Başkent Yenişehirspor’a 78-77 mağlup olarak sürpriz bir mağlubiyet aldı. Kağıtspor haftaya deplasmanda Beylikdüzü Belediyespor’a konuk olacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SPOR Haberleri