Kadınlara spor merkezi

Derince’de hizmet verecek olan B Fit Kadın Spor ve Yaşam Merkezi, Başkan Ali Haydar Bulut’un katıldığı törenle hizmete açıldı

BAŞKAN YALNIZ BIRAKMADI

B Fit Kadın Spor ve Yaşam Merkezi Yavuz Sultan Mahallesi Barbaros Caddesi No: 49 / B adresinde hizmete girdi. Nizamettin Şahin ve kızı Tuğçe Şahin’in sahibi oldukları B Fit Kadın Spor ve Yaşam Merkezi Derince Şubesi’nin açılışı için bir tören düzenlendi. Açılış programına Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Derince Belediyesi Meclis Üyesi Nevzat Daşdemir, Yavuz Sultan Mahalle Muhtarı Ali Cenk Akgün, esnaflar ve Şahin ailesinin yakınları katıldı.

TÜRKİYE GENELİNDE 242. ŞUBE

Yapılan duaların ve açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından B Fit Kadın Spor ve Yaşam Merkezi’ni gezen Başkan Bulut, merkezin işletme sahiplerine ve Derince’ye hayırlar getirmesini temennisinde bulundu. Türkiye genelindeki 242. şubesini Derince’de hizmete açan B Fit Kadın ve Spor Yaşam Merkezi, haftanın altı günü 08.00-20.00 saatleri arasında hizmet verecek.

AÇILIŞ TÖRENİ

Derince’de hizmet verecek olan B Fit Kadın Spor ve Yaşam Merkezi, Başkan Bulut’un da katıldığı törenle hizmete açıldı.

SPOR MERKEZİ

Başkan Bulut, Nizamettin Şahin ve kızı Tuğçe Şahin’in sahibi oldukları B Fit Kadın Spor ve Yaşam Merkezi’nde incelemelerde bulundu.

BAYANLARA ÖZEL

Türkiye genelindeki 242. şubesini Derince’de hizmete açan B Fit Kadın ve Spor Yaşam Merkezi, haftanın altı günü 08.00-20.00 saatleri arasında hizmet verecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SPOR Haberleri