Saadet Partisi’nin Dilovası Belediye Başkan adayı Ercan Dalkılıç ilçe de seçime yönelik olarak çalışmalarını sürdürüyor. Dilovası’nda ki semt pazarlarını ziyaret eden Dalkılıç burada vatandaş ve esnaflarla sohbet etti, sorunları dinledi. Özelikle pazara alışveriş için çıkan kadınların pahalılıktan şikayet etmesi üzerine Dalkılıç şunları söyledi:
“Bayanlar; Ev emektarları cefakar anneler, aile ekonomisinin bel kemikleri. Her geçen gün cebimizde ki paranın nasıl eridiğini bacılarımızdan dinledik. Dilovası’nın artık değişmesi gerektiğini söylediler, dualarını aldık.
Bayanların kendi aile ekonomilerine katkı sunmaları adına ‘Kadın Emek Pazarları, Sosyal aktivite alanları ve Belediyemizin kapılarını her türlü sıkıntılarını dinlemek için sonuna kadar açacağız.”
*Cengiz Akgün