İZGİM’de eğitimler devam ediyor

İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün faaliyetleri arasında yer alan Kadın Sağlığı Eğitimleri kapsamında her Salı düzenlenen Ücretsiz Gebe Eğitimleri tüm hızıyla devam ediyor.

İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün faaliyetleri arasında yer alan Kadın Sağlığı Eğitimleri kapsamında her Salı düzenlenen Ücretsiz Gebe Eğitimlerinde birbirinden farklı konular ele alınarak anne adayları bilgilendiriliyor. Bu hafta gerçekleştirilen gebe eğitimleri kapsamında Op. Dr. İnci Çavuşoğlu “Doğumu Kolaylaştıran Masajlar ve Doğumda Yapılan Müdahaleler” başlıklı konu hakkında eğitim verdi.

 

ANNE ADAYLARI EĞİTİMLERDEN MEMNUN

Tüm gebelerin doğum öncesi, doğum ve doğum sonrası dönemlerine ilişkin bilgi sahibi olmalarını ve bilinçli doğum yapmalarını sağlamak amacıyla düzenlenen eğitimler İzmit Belediyesi Kadın Girişimciler Merkezi (İZGİM)’de gerçekleşti. Düzenlenen eğitime anne adayları katıldı. “Doğumu Kolaylaştıran Masajlar ve Doğumda Yapılan Müdahaleler” konulu eğitime katılan anne adaylarına uygulamalı eğitim verildi. Katılan anne adayları soru sorma fırsatı yakalarken, eğitimden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

YEREL HABER Haberleri