2 yıl önce dönemin Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu Gebzespor’u ziyaret etmiş Gebze Alaettin Kurt stadının zeminin değişmesi ve ışıklandırmaların yapılması için talimat vermişti.
Bu sözün üzerinden tam 2 yıl geçmesine rağmen henüz bir gelişme yaşanmadığı gibi Gebzespor maçlarını bozuk zemin nedeniyle Kocaeli’de oynamak zorunda kaldı.
AĞLAMAYANA MAMA YOK
Gebze gibi büyük bir kentin merkezinde yer alan Gebze Alaettin Kurt stadında zeminin berbat halde olması ve ışıklandırmanın olmaması Gebze’ye verilen değeri ortaya koyuyor.
Türkiye genelinde onlarca dev bütçeli modern tesislerin yapıldığı ülkede Gebze Alaettin Kurt stadının bakımsız içler acısı durumu başta yaptırım gücü olmayan yerel yönetimin bu konu için gerekli girişimlerde bulunmayan Gebzespor yönetimi olmak üzere il ve ilçe spor müdürlüklerinin konuyu gündeme dahi taşıma gereği duymaması çözümsüzlüğün en önemli nedeni olarak gösteriliyor.