İş kazası yine can aldı

  Haber/Mustafa Arslan **Gebze’de bir türlü önüne geçilmeyen iş kazalarına bir yenisi daha eklendi. Önceki gün, bir inşaatta yaşanan...

Haber/Mustafa Arslan

**Gebze’de bir türlü önüne geçilmeyen iş kazalarına bir yenisi daha eklendi. Önceki gün, bir inşaatta yaşanan iş kazasında 3 çocuk babası Cemil Özdemir üçüncü kattan düşerek yaşamını yitirdi.

Gebze Hacı Halil Mahallesi Hürriyet Caddesinde bulunan bir inşaatın üçüncü katından düşen üç çocuk babası Cemil Özdemir (49) hemen 112 ekipleri tarafından hemen Gebze Fatih Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kalçasına inşaat demiri saplanan Cemil Özdemir’in burada uzun süre kanaması devam etti ve Cemil Özdemir akşam saatlerinde Fatih Devlet Hastanesinde yaşamını yitirdi. Giresun Espiye nüfusuna kayıtlı olan ve uzun süredir Gebze Yavuzselim Mahallesinde ikamet eden ve inşaat işleri ile uğraşan Cemil Özdemir’in ani ölümü yakın çevresinde büyük üzüntüye yol açtı. 3 çocuk babası olan Özdemir’in cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumuna gönderilirken, çok sayıda iş kazasının yaşandığı Gebze’de önlemlerin ve denetimlerin çok yetersiz olduğuna dikkat çekildi.

Öte yandan  Cemil Özdemir  kılınan cenaze namazının ardından  toprağa verildi, cenazeye  AK Parti  Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar ile Espiye SoğukpınarÖzcan Özdemir ile çok sayıda kişi katıldı.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

YAŞAM Haberleri