‘İnsanlara yoğun baskı var’

Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Adayı Reyhan Şengül gazetemizi ziyaret ederek, “İnsanlara çok yoğun bir baskı var.” dedi.

SP ADAYI REYHAN ŞENGÜL:

 

Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Adayı Reyhan Şengül ve Saadet Partisi Gebze Hanım Kolları Başkanı Şükran Gümüş ile birlikte dün gazetemizi ziyaret etti. Ziyarette seçim çalışmaları ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Adayı Reyhan Şengül, “24 Haziran seçimleri bir baskın seçim olduğunu söyleyebiliriz. Ancak parti olarak bizler her an bir seçim olacakmış gibi her zaman çalışmalarımıza devam ediyorduk.

SEÇMENİ İKNA ETTİK

Bu manada seçimlere en iyi hazır parti biziz. Temas ettiğimiz ve görüştüğümüz her seçmenden olumlu netice alıyoruz. Seçmen bizi ikna ettiniz diyor. Seçmene dokunma konusunda zaman az. Bu manada elimizden geleni yapıyoruz.” dedi. Temel Karamollaoğlu’nun İzmit Mitingiyle ilgili olarak Reyhan Şengül, “Her şeye rağmen çok güzel ve yoğun bir miting oldu. İnsanlara çok yoğun bir baskı var. Anketlere bile 15-20 kişinin cevap veriyor olması çok büyük bir korkuyu gösteriyor.” şeklinde konuştu.

 

Haber: Hanifi Surun

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SİYASET Haberleri