İmzalar tamam, kongre en geç Kasım'da

Kocaelispor Kongre üyeleri sezon sonundan bu yana büyük bir çaba ve dayanışma gösterdikleri imza kampanyasında hedefe ulaştı.

Kocaelispor Kongre üyeleri sezon sonundan bu yana büyük bir çaba ve dayanışma gösterdikleri imza kampanyasında hedefe ulaştı. Yeşil siyahlı kulüp yönetimi olağanüstü kongre kararı alınması için 534 imzanın gerektiğini açıklamıştı. Kongre üyelerinin yaptıkları çalışmalar ve incelemeler sonucunda 515 imzanın yeterli olduğu sonucuna ulaşıldı. Kocaelispor Başkanı Engin Koyun, kongre üyeleri tarafından Lunasan Cafe'ye davet edildi ve son imzayı attı. Engin Koyun'un imzasıyla birlikte 520 imzaya ulaşılmış oldu. İmzaların yarın biter tarafından tasdik edilmesi ve Kocaelispor Kulübü ile resmi mercilere teslim edilmesi bekleniyor.  Olağanüstü kongrenin ise en geç Kasım ayının başında yapılması bekleniyor.

 

İMZALAR NOTERE TASDİK EDİLECEK

Kocaelispor Kongre üyeleri tarafından yapılan açıklama ise şu şekilde: “Kocaelispor Kulübü Kongre Üyeleri olarak Kulübümüzü Olağanüstü Genel Kurula götürmeyi istemekteyiz. Amacımız; mevcut yönetimin geçmiş dönemde yaptıklarının Genel Kurul Salonunda kamuoyu ile açıkça paylaşmasıdır. Bu vesile ile kulübümüzün amaç ve hedeflerini yeniden zirve olabilmesi amacıyla yapılacak kongrede yeni bir başkan ve buna bağlı bir yönetimin belirlenmesini, Kocaelispor Kulübü Kongre Üyeleri olarak talep ediyoruz. Olağanüstü Genel Kurula gidilebilmesi için toplanması gereken imza sayısı 534 olması gerektiği, Kocaelispor Kulübü tarafından belirtilmesine rağmen yapılan incelemelerde bazı üyelerin isimlerinin sehven iki kez yazıldığı ve vefat eden üyelerin ise isimlerinin listeden çıkarılmadığı tespit edilmiştir. Bu durum sonucunda üye sayısı 515 olarak tespit edilmiştir. Kocaelispor Kulübü Kongre Üyeleri ve taraftarları tarafından toplanmış güncel imza sayısı 520'dir. Son imzanında Kocaelispor Kulüp Başkanı Engin Koyun tarafından verilmesiyle birlikte imzalar; yarın noter tarafından tasdik edilip, Kocaelispor Kulübüne ve resmi mercilere teslim edilecektir” denildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SPOR Haberleri