Hem Suadiyespor, hem Dilovası Belediye itiraz etti

Süper Lig A Grubu’nda ilk hafta Dilovası Belediyespor ile Suadiyespor arasında oynanan maçta iki takımda birbirine itiraz etti. Kararı Tertip Komitesi verecek.

Amatör Süper Lig’in ilk haftası Tavşancıl Stadı’nda oynanan maçta Dilovası Belediyespor, Suadiyespor’u 1-0 mağlup etmişti. Bu maçla ilgili olarak önce Suadiyespor Kulübü tertip kuruluna rakip takımın asker futbolcu oynattığı iddiasıyla itirazda bulunmuştu. Tertip Kurulu asker olduğu iddia edilen Muhammed Öksüz adındaki futbolcuyla ilgili askerlik şubesine yazı gönderdi. Gelecek yanıta göre tertip kurulu kararını verecek.

 

SUADİYESPOR İSE CEZALI FUTBOLCU

Aynı maçta ilgili Dilovası Belediyespor Kulübü de rakip takımın Arslanbey G.B’den transfer ettiği Furkan Akbay’ı cezalı olduğu halde oynattığı iddiasıyla itirazda bulundu. İl Tertip Kurulu her iki itirazla ilgili kararları önümüzdeki Salı günkü olağan toplantıda vermesi bekleniyor. Eğer her iki iddia da doğru çıkarsa, kurul iki takımı da 3-0 mağlup ilan edecek. Talimatlara göre bu gibi durumlarda puan silme yaptırımı uygulanmıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SPOR Haberleri