Hasan Arabacı’dan bayrak tepkisi

Gelecek Partisi Gebze İlçe Başkanı Hasan Arabacı, Ak Parti Mahalle Teşkilatı’nda gerçekleşen toplantıda Türk bayrağını masa örtüsü olarak kullanılmasına tepki göstererek, “Gebze AKP ilçe yönetiminde de ne kadar gaflet içerisinde olduğu görülmektedir” dedi

A+A-Seçim İşleri Başkanı Enes Yaylak'ın Başkanlığında, Ak Parti Gebze Belediyesi meclis üyesi Hasan Soba, Ak Parti Gebze İlçe Teşkilat Başkanı Mustafa Önal ve seçim işleri başkan yardımcılarının katılımıyla Arapçeşme Mahallesi Sandık Başkanları Toplantısı gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen toplantıda masa Türk bayrağının masa örtüsü gibi kullanıldığını görüldü. Yaşanan duruma tepki gösteren Gelecek Partisi Gebze İlçe Başkanı Hasan Arabacı, “Ak Parti'nin üst kademelerinde, toplumunun değer ve yargılarına ne kadar duyarsız kaldığı haddinden fazla gün yüzüne çıkmışken, Gebze AKP ilçe yönetiminde de ne kadar gaflet içerisinde olduğu görülmektedir.

“AÇIKLAMA YAPMANIZ BEKLENİYOR”

Tabi ki bayrak üstünden siyaset yapmayacağız. İnsanların bayrak ve devlet sevgisini tartışmayız kalplerin sahibi Allah'tır. Ama bu kadar önemli detayı atlamak ve hala resmi sayfanızda yayınlamak ne kadar gaflet içerisinde olduğunuzu göstermektedir. Bu konuyu eleştiren veya uyaran olmadı mı? Bir an önce resmi sitenizde paylaştığınız resmi kaldırmanızı ve gereken açıklamayı kamuoyuna yapmanızı beklemekteyiz” dedi.

Haber: Anıl Coşkun Ayar

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri