Visa ve Türkiye İş Bankası’nın kredi kartı markası Maximiles Black’in isim sponsorluğunu üstlendiği, Tour de France’ın amatör bisiklet yarışı serisi L’Etape Türkiye by Tour de France, 11-12 Ekim’de bisiklet tutkunlarını İstanbul’da buluşturacak. Organizasyon, geçtiğimiz yıl Fatih Sultan Mehmet Köprüsü üzerindeki efsanevi geçişiyle hafızalara kazınarak dünyanın en iyi L’Etape yarışlarından birisi olarak konumlanmıştı. Bu yıl ise etkinlik bir adım daha ileri taşınarak Beykoz Spor Ormanı’nda gerçek bir bisiklet festivali havasında gerçekleşecek.
Gençlik ve Spor Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul Valiliği, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beykoz Belediyesi, Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA), Türkiye Bisiklet Federasyonu’nun destekleriyle, Visa ve Maximiles Black’in isim sponsorluğunda düzenlenen L’Etape Türkiye by Tour de France 2025’e birçok güçlü marka eşlik edecek.
Hafta sonu bisiklet festivali heyecanı yaşanacak
Tour de France’ın amatör bisiklet yarışı serisi L’Etape Türkiye by Tour de France, 12 Ekim Pazar günü sabah 08.00’de Beykoz Spor Ormanı’ndan start alacak.
İlk yorum yazan siz olun