GOSB Bölge Müdürü Kevser Uygur Oylumlu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen verimli iş birliği toplantısına; İstanbul Gedik Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Feriha Erfan Kuyumcu, Genel Sekreter Zekiye Aydın ve üniversitenin akademisyen kadrosu katılım sağladı.
SANAYİ VE AKADEMİ ARASINDA KÖPRÜ KURULUYOR
Toplantıda, İstanbul Gedik Üniversitesi’nin geniş ve nitelikli eğitim programları hakkında karşılıklı bilgi alışverişinde bulunulurken, teorik bilgi ile endüstriyel tecrübenin bir araya getirilmesi hedeflendi. Sanayi ile üniversite arasındaki bağı daha da sağlamlaştırmanın önemine vurgu yapılan görüşmede, hem bölge sanayisine hem de öğrencilere değer katacak ortak projeler masaya yatırıldı.
Toplantı sonrasında GOSB yönetiminden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Sanayi ile üniversite arasındaki köprüyü güçlendirmek, bölgemize ve geleceğin profesyonellerine değer katmak ortak hedefimiz. Bölge Müdürümüz Kevser Uygur Oylumlu'nun ev sahipliğinde gerçekleşen bu verimli toplantı ve nazik ziyaretleri için İstanbul Gedik Üniversitesi’ne teşekkür ederiz."
Bu stratejik buluşmanın, önümüzdeki dönemde bölgedeki inovasyon odaklı projelerin ve istihdam olanaklarının artırılmasında önemli bir rol oynaması bekleniyor.