Gölcük Belediyesi Toplantı Salonu’nda gerçekleşen kura çekimine Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci ve turnuvaya katılacak olan takımların kulüp başkanları ile yöneticileri katıldı. Gölcük Kavaklı Stadı’nda düzenlenecek olan turnuvada Değirmenderespor, Sekadoğanspor, Hisareynspor, İhsaniyespor, Asarköyspor, Şirinköyspor ve Gölcükspor (U-19) mücadele edecek.
21 AĞUSTOS’TA BAŞLAYACAK
Müsabakaları il hakem kurulu tarafından atamaları yapılan hakemler yönetirken, A Grubu 4, B Grubu 3 takımla 2 grup oluşturulup, gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar yarı finale kalacak. Turnuvada ilk maç 21 Ağustos Pazartesi günü saat 19:00’da Değirmenderespor-Asarköy maçıyla başlayacak. 8 Eylü’lde sona erecek olan Belediye Başkanlık futbol turnuvasının ödülleri son maçtan sonra verilecek.
GELENEKSEL OLARAK DEVAM EDECEK
Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, “Bu sene dördüncüsünü yapacağımız Gölcük Belediye Başkanlığı Turnuvası’nın amacı ilçemizdeki amatör takımların hazırlık maçlarına rahat, sağlıklı ve güvenli bir ortamda hazırlık yapmalarını sağlamaktır. Bu anlamda geçen seneki turnuva çok güzel bir ortam içerisinde geçti. İlçe olarak böyle bir turnuvayı organize etmenin gururunu yaşıyoruz. Bundan sonra da bu turnuvayı geleneksel olarak devam ettireceğiz” dedi.