Gölcük Belediyesi'nden sigara bırakma eğitimi

Gölcük Belediyesi, sağlıklı bir gelecek için kurum bünyesinde çalışan personele yönelik sigara bırakma eğitimi düzenledi.

Belediye bünyesinde gerçekleştirilen eğitim, Dr. Elif Rüveyda Bayraktar tarafından verildi. Eğitimlerde sigara kullanan personele motivasyonel görüşmeler yapılırken, ihtiyaç duyanlara psikososyal destek sağlandı. Ayrıca ilaç tedavisinden fayda görecek kişiler, gerekli kontrolleri yaptırmaları için Kocaeli’deki sigara bırakma polikliniklerindeki hekimlere yönlendirildi.
Eğitimde, sigarayı bırakmak isteyenler için önemli bir destek hattı olan ALO 171 sigara bırakma hattı hakkında da bilgilendirmeler yapıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri