SP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Birol Aydın ve SP Gebze Belediye Başkan adayı Nurettin Çelik bir önceki gün Gümüşhane Şiranlılar Derneği’ni ziyaret etti. Aydın ve Çelik, Gebze’nin hizmet alabilmesi için tek kurtuluşun SP olduğunu söyledi.
“BÜYÜKŞEHİRDEN ALACAĞIMIZ VAR”
Hizmetin ancak Milli Görüşçü Belediyeler tarafından yapıldığını ifade eden SP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Birol Aydın, “Milli Görüş çizgisi dışında olan belediyelerin hizmeti nasıl getiremediğini ve yapamadığının kanıtıdır Kocaeli. Biz bu kötü talihi değiştirmeye geliyoruz” dedi. Ardından söz alan SP Gebze Belediye Başkan Adayı Nurettin Çelik, “Hizmeti almak için diyorlar ki ilçe belediye ile büyükşehir belediyesinin aynı partiden olması lazım ayrıca bu iki belediyenin de iktidar partisinden olması gerekliymiş. Kocaeli’yi besleyen Gebze olmasına rağmen tüm yatırımlar İzmit’e yapıldı. Bizim Büyükşehirden alacağımız var. Halkımızı mağdur etmeden memnun ederek yeni bir kent oluşturacağız” şeklinde konuştu.
“MİLLİ GÖRÜŞ BELEDİYECİLİĞİNİ HEDİYE EDECEĞİZ”
SP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Birol Aydın, “Kocaeli elinde bulundurduğu potansiyele rağmen hizmet noktasında geride kalmıştır. Bu tabuları yıkmaya ve değiştirmeye geliyoruz. Gebze’ye hizmeti en son Milli Görüş Belediyesi yaptı. Şuurlandırma çalışmalarını biz yaptık. Kocaeli’den başlayıp yeniden Türkiye’ye Milli Görüş Belediyeciliğini hediye edeceğiz. Biz Kocaeli’den başlayıp nasıl belediyecilik yapılırmış bunu halkımıza göstereceği” dedi.