Gebzespor 1 – 2 Fethiyespor

Alaettin Kurt Stadı’nda seyircisiz oynanan mücadelede Gebzespor, sahasında Fethiyespor’a 1-2 mağlup olurken, maçın son bölümlerinde üst üste gelen kırmızı kartlarla sarsıldı.

TFF 2. Lig mücadelesinde temsilcimiz Gebzespor, evinde ağırladığı Fethiyespor karşısında puan ararken hiç beklemediği bir senaryoyla karşılaştı. Karşılaşmayı konuk ekip 2-1 kazanırken, maçın sonucundan çok Gebzespor cephesinde yaşanan disiplin cezaları gündeme damga vurdu.

MAÇIN SON DAKİKALARINDA SAHA KARIŞTI

Mücadele büyük bir çekişmeye sahne olurken, maçın son 5 dakikası Gebzespor için adeta bir kâbusa dönüştü. Olaylar dizisi 86. dakikada başladı:

86. Dakika: Gebzespor’un savunma oyuncusu Adem Doğan, gördüğü direkt kırmızı kartla oyun dışında kalarak takımını 10 kişi bıraktı.

90+1. Dakika: Maçın uzatma anlarında ise gerginlik tırmandı. Kaleci Cantuğ Temel, hakem tarafından gösterilen direkt kırmızı kartla ihraç edildi.

Teknik Heyette İhraç: Saha içindeki olaylara itiraz eden Teknik Direktör Emre Toraman da hakem tarafından kırmızı kartla cezalandırılarak tribüne gönderildi.

FETHİYESPOR ÜÇ PUANLA DÖNDÜ

Seyirci desteğinden mahrum kalan Gebzespor, sahadan 1-2’lik skorla mağlup ayrılarak haftayı puansız kapattı. Maç sonunda hem alınan mağlubiyet hem de bir sonraki hafta için önemli eksiklerin (Adem Doğan, Cantuğ Temel ve Emre Toraman) oluşması camiada üzüntüye neden oldu.

GEBZESPOR İLK 11 KADROSU

Gebzespor İlk 11 Kadrosu: Cantuğ Temel (55), Haşim Arda Sarman (4), Adem Doğan (30), Sedat Dursun (5), Kaan Kanak (26), M. Hüseyin Seyhan (12), Mutlu Güler (77), Mertcan Aktaş (7), Halil Çiçek (8), Emircan Altıntaş (61), Batuhan Altıntaş (99).

Fotoğraflar: Mustafa Avcı

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SPOR Haberleri