Fatih Devlet’te randevu skandalı!

Gebze Fatih Devlet Hastanesi’nde dün ultrason çekimi için aynı güne yüzlerce insana randevu verilmesi sonucu uzun kuyruklar oluştu. Vatandaşlar yaşananlara tepki gösterdi.

Yeni binaya taşınması sonrası sorunların biteceği ve çok daha iyi hizmet vereceği açıklanan Gebze Fatih Devlet Hastanesi’nde değişen hiçbir şey yok.
Ultrason çekimleri için 17 Şubat tarihine gün verilmesi nedeniyle sabahın erken saatlerinde hastaneye gelen yüzlerce insan mağdur oldu. Ultrason çekimleri için kayıt yapılacak bölümünün önünde uzun kuyruklar oluşurken çok sayıda vatandaş ise ultrason çekimi yaptıramadan geri döndü.
DEĞİŞEN HİÇBİR ŞEY YOK
Gazetemizi arayan çok sayıda vatandaş ise Gebze Fatih Devlet Hastanesi’nde yaşanan sorunların kendilerini mağdur ettiğini belirterek, “Ultrason çekimi için 17 şubat tarihine yüzlerce insana randevu veriyorlar.  Uzun kuyruklar oluştu ve çok az bir kısmının işlemi yapıldı.  Aynı güne bu kadar insana randevu verilmesini anlamak mümkün değil.  Hastane fiziki olarak yeni olabilir fakat aynı tas aynı hamam hiçbir değişen şey yok ”dediler.  (Haber Merkezi) 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNDEM Haberleri