Erzurumlulardan Deva’ya ziyaret

Çayırova Erzurumlular Derneğini Başkanı Sinan Karadaş ve dernek yöneticileri Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç’ı ziyaret etti.

Çayırova Erzurumlular Derneği Başkanı Sinan Karadaş ve dernek yöneticileri önceki gün Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç ve yönetimini teşkilat binasında ziyaret etti. Dernek Başkan Sinan Karadaş ziyarette yaptığı konuşmada, “Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç  ve yönetici arkadaşlara, misafirperverlikleri  için çok teşekkür ederim. Nisan ayında yaptığımız kongreden sonra pandemi yasakları nedeniyle ertelediğimiz ziyareti şimdi gerçekleştirdik. Bundan sonra da bu ziyaretleri sürdüreceğiz” dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Saraç da gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bugün Çayırova’mızın dadaşlarını Erzurumlu kardeşlerimizi teşkilatımızda ağırlamaktan dolayı çok mutlu olduk.  Dernek Başkanımız Sinan Karadaş ve yönetici arkadaşlarımıza çok teşekkür ederim. Çayırova’mız için daha sık bir araya gelip istişarelerimiz devam edecek” dedi.

Haber: Abbas ÇAKAR

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri