Emine Bulut için sahaya çıktılar

Türkiye Kadınlar Futbol 1. Ligi’nde mücadele veren Kocaeli Bayan Futbol Kulübü, Ferruh Duygu Tesisleri'nde kocası tarafından vahşice öldürülen Emine Bulut için gösteri maçı yaptı.

Kocaeli Bayan Futbol Kulübü tarafından Ferruh Duygu Tesisleri'nde çok anlamlı bir özel turnuva düzenlendi. Antrenör Hasan Alemdaroğlu nezaretinde kadınlar yapılan şiddetlere karşı olarak düzenlenen özel gösteri maçında anlamlı anlar yaşandı. Kocaeli Bayan Futbol Kulübü bünyesinde bulunan tüm futbolcular çok anlamlı bir turnuva düzenlendi. Kadınlar futbol takımının gösteri maçına ailelerde büyük ilgi gösterdi. Özel gösteri maçının ardından duygusal anlar yaşandı.
VAHŞETE SESSİZ KALMIYORUZ
Kırıkkale'de eski kocası Fedai Varan tarafından vahşice öldürülen Emine Bulut adına özel gösteri maçı yapan Kocaeli Bayan Futbol Kulübü, kadınların sesi oldu. Saha içinde duygusal anlar yaşayan kadınlar gözyaşlarını tutamadı. Kocaeli Bayan Futbol Kulübü antrenörü Hasan Alemdaroğlu " Bu vahşete sessiz kalmıyoruz. Kadınlar gülünce güzelleşir dünya. Annelerimiz gülsün, çocuklar gülsün. Hafta sonu sporcularımız ve anneleri Emine Bulut için sahadaydık’ dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SPOR Haberleri