Efeler hüsrana uğradı 3-0

Erkekler Voleybol temsilcimiz Kocaeli BŞB Kağıtspor, deplasmanda oynadığı İstanbul BBSK karşılaşmasından set alamayarak 3-0 mağlup ayrıldı.

Alpaslan Endüstri Erkekler Voleybol 1. Ligi’nin 15. Haftasında, İstanbul BBSK Takımı’na konuk olan temsilcimiz Kocaeli BŞB Kağıtspor karşılaşmadan hüsranla ayrıldı. Tüm setlerde rakibinin gerisinde kalan temsilcimiz maçı 3-0 kaybetti.  İlk seti 27 – 25, ikinci seti 25 – 23 ve üçün seti 25 – 17 geride kapatan temsilcimiz, ev sahibi İstanbul BBSK Takımı’na 3-0 mağlup oldu. Efelerin kötü başladığı bu zor karşılaşma, kötü bir sonuçla sona erdi.

TOPARLANMAK GEREK

Alpaslan Endüstri Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde şehrimizi temsil eden Kocaeli BŞB Kağıtspor ligde istediği sonuçları elde etmekte güçlük çekiyor. Her karşılaşmasına motive bir şekilde başlayan temsilcimiz bu motivasyonu ve enerjiyi galibiyetle taçlandıramıyor. Son 3 haftadır üst üste alınan mağlubiyetler temsilcimizi ligde zor duruma girmeye iterken, hali hazırda 12 takımın mücadele ettiği Alpaslan Endüstri Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde temsilcimiz 8. Sırada yer alıyor. Bu kötü gidişatın sonlanmaması halinde temsilcimiz adına iyi olamayan senaryolar gerçekleşecek gibi gözükmekte.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SPOR Haberleri