Büyük Birlik Partisi kuruluşunun 25’inci yıldönümü Genel Başkan Mustafa Destici’nin de katılımı ile kutlandı. Büyük Birlik Partisi 25’inci Kuruluş yıldönümü çeşitli etkinlikler ile kutlamaya başladı. Bu anlamda Kocaeli Teşkilatı ev sahipliğinde Kadıköy Düğün Salonu’nda Genel Başkan Mustafa Destici’nin de katılımı ile program düzenlendi. Programa BBP İl Başkanı Serhat Duyar ve yönetiminin yanı sıra, Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Yelis, Muhittin Açıcı, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, DP İl Başkanı Mustafa Nazlıgül, DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu, Alperen Ocakları Şube Başkanı Baran Aslan, KİHMED Başkanı Sebahattin Yamak, Türk Eğitim Sen Kocaeli Şube Başkanı Yaşar Şanlı, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkanı Yunus Coşkun, Genç İzmitliler Platformu Başkanı Samet Şengöz ve çok sayıda partili katıldı.
TÜRK MİLLETİNE HAVELE EDİYORUM
Programda ilk olarak söz alan BBP İl Başkanı Serhat Duyar, “Partimizin kurulmuş olduğu günden bu yana herkesten Allah razı olsun. Bugün terörle mücadelenin yanındayız. Bu milletin ekmeğini yiyen, suyunu içenler silahlar sussun diye imza attılar. İsimlerini okumak dahi bana zor geliyor. PKK terör örgütü askerimizi polisimizi şehit ederken gıkları çıkmıyordu. Şimdi terörle mücadele yaparken silahlar sussun diye itiraz ettiler. Yediğiniz ekmekler haram olsun. Terör örgütlerinin taşeronlarını yapanları yüce Türk milletine havale ediyorum” dedi.
25 YILIMIZI TAMAMLADIK
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ise, “Vatanımız için ileri atılarak şehadet şerbeti içen tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum. Mekanları cennet olsun. Gazilerimize acil şifalar niyaz etsin. Zeytin Dalı harekatında olmak üzere terör örgütlerine karşı mücadele eden Mehmetçiğimizi rabbim korusun. BBP olarak Türk milletine ve Türk İslam coğrafyasına her anı acı bir koşulda 25 yılı tamamlamış bulunuyoruz. 25 yıl içerisinde bizimle birlikte olan ve partimizin içerisinde görev yapan her arkadaşıma şükranlarımı sunuyorum. Heyecanımızı ve mücadelemizi hiçbir zaman kaybetmedik. Çeyrek asırlık mücadelemiz sonucunda edindiğimiz tecrübeler ile geleceğe doğru yürümeye devam ediyoruz.” Dedi.