Darıca’ya Huzurevi Kompleksi!

Kocaeli Valiliği öncülüğünde 6 kurum el ele verdi; Darıca’da inşa edilecek Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi için tarihi protokol imzalandı.

Kocaeli’de yaşlı vatandaşlara modern ve konforlu bir yaşam alanı sunacak dev proje için ilk resmi adım atıldı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Kocaeli Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Darıca Belediyesi, Gebze Ticaret Odası (GTO) ve ilgili derneğin iş birliğiyle hayata geçirilecek olan Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nin yapım, devir, tefrişat ve işletme protokolü Vali İlhami Aktaş tarafından imzalandı.

PROTOKOL İÇİN İMZALAR VALİLİKTE ATILDI

Valilik Makamında düzenlenen geniş katılımlı imza törenine; Vali İlhami Aktaş’ın yanı sıra Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, GTO Başkanı Abdurrahman Aslantaş, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Kamil Tüylüoğlu ile Gebze Darıca Huzurevi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Turgut Altuntaş ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

ARSA MİLLİ EMLAK’TAN, İLK ADIM HAYIRSEVERDEN

Milli Emlak tarafından Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü adına Darıca’da tahsis edilen arsa üzerinde yükselecek olan merkezin ilk kıvılcımını hayırsever iş insanı Turgut Altuntaş yaktı. Devlet-millet iş birliğinin en güzel örneklerinden biri olacak dev kompleks; yaşlı bakımının yanı sıra rehabilitasyon merkezi olarak da bölge halkına hizmet verecek.

VALI AKTAŞ: "BÖLGEMİZE HAYIRLI OLSUN"

Tören sonrası açıklamalarda bulunan Vali İlhami Aktaş, Darıca’ya ve tüm bölge insanına hizmet edecek bu değerli projenin hayata geçmesinden büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti. Vali Aktaş, projenin hayata geçmesinde emeği geçen tüm kurumlara ve hayırseverlere teşekkür ederek, merkezin Kocaeli’ye hayırlı olmasını diledi.

Tören, iş birliği protokolünün imzalanması ve günün anısına çektirilen hatıra fotoğrafıyla son buldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri