Darıca Martıspor sonunu getiremedi:2-2

Süper amatör lig tarihinin ilk sezonunda ligde kalma mücadelesi veren Darıca Martıspor mutlak galibiyet parolasıyla çıktığı Hereke Yıldız maçından 2-2’lik beraberlik ayrıldı.

Darıca Nene Hatun stadında 2-0 öne geçen Darıca temsilcisi üstünlüğünü koruyamadı ve kritik haftadan 1 puana razı oldu.
YUVACIK ZİRVEDE 
Amatör Süper Lig B Grubu’nda ilk yarının son maçında Lider Yuvacıkspor deplasmanda Değirmenderespor ile 1-1 berabere kalarak ilk yarıyı zirvede tamamladı
Değirmenderespor ve Maşukiyespor’un yaşadığı puan kayıplarının ardından lider olan Yuvacıkspor, ilk yarının son maçında rakibi Değirmenderespor ile deplasmanda karşılaştı. Değirmendere Stadı’nda oynanan karşılaşmada ilkyarı 0-0 tamamlanırken maçın 70. dakikasında ev sahibi Değirmenderespor Burak’ın attığı golle 1-0 öne geçti. Yuvacıkspor’un bu golden iki dakika sonra kazandığı penaltıyı Furkan Uzun gole çevirerek maçta eşitliği sağladı ve iki takım maç sonunda puanları paylaştı. Yuvacıkspor ilk yarının sonunda grubu lider tamamladı.
İLK YARI TAMAMLANDI
Amatör Süper Lig B Grubu’nda Maşukiyespor sahasında konuk ettiği Kocaeli Güneşspor’u 2-1 mağlup ederek ilk yarıyı 16 puan averajla ikinci sırada tamamladı. Darıca Nene Hatun Stadı’nda Körfez Belediye Hereke Yıldızspor Darıca temsilcisi Darıca Kültür ve Martıspor karşısında 2-2 beraberlikle ayrılarak iki puan kaybetti.  Grubun son mücadelesinde Derbent Stadı’nda Kartepe Belediyespor ile Büyük Derbentspor karşılıklı atılan gollerle 90 dakika sonunda sahayı 3-3 beraberlikle terk ettiler. Amatör Süper Lig’de ilk yarının son maçlarının ardından bir hafta sonra ikinci yarı heyecanı başlayacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SPOR Haberleri