D.Birlikspor’a 3’üncü kupa

U-16 Ligi B Grubu’nda şampiyonu belirleyecek maçta Körfez GB’yi 2-1 yenen Derince Birlikspor, bu sezon küçük yaş gruplarında 3’üncü şampiyonluğuna ulaştı.

Kırmızı-Lacivertli ekip, bu sezon u-12 ve U-17 Ligi’nde de grubunu şampiyon olarak tamamladı.

U-16’LARDA BARAJ MAÇINDA GALİP

U-16 Ligi B Grubu’nda ligi aynı puanda bitiren, ikili averajları da eşit olan Derince Birlikspor ile Körfez GB arasındaki baraj maçında M.Ali Kağıtçı Stadı’nda karşı karşıya geldi. Ligde oynadıkları iki maçta 1-1 berabere biten Derince Birlikspor ile Körfez GB arasında baraj karşılaşmasında da ilk yarı 1-1 sona erdi. Maçın ikinci yarısında Ahmet Yıldırım’ın attığı golle 2-1 galip gelen Derince Birlikspor, rakibini üçüncü maçta mağlup etti.

KUPAYI AĞA VE SARAL VERDİ

U-16 Ligi B Grubu’nda şampiyonluğa ulaşan Derince Birlikspor’a kupasını Futbol İl Temsilcisi Mithat Ağa ile Saha Komiserleri Derneği Üyesi Şinasi Saral verdi. Derince Birlikspor Teknik Sorumlusu Serkan Garan, “Mevcut imkanlarda en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bu sezon küçük yaş gruplarında çok iyi bir çizgi yakaladık. U-12 ve U-17 yaş grubundan sonra bu kez U-16’larda da birinci olduk. Futbolcularımızı başarılarından dolayı kutluyoruz” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SPOR Haberleri